EtusivuHinnastotYhteistyökumppanitYhteystiedotPalaute
     
 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tärkein yhteistyökumppanimme on parturi-kampaamo-kynsistudio City Hairteam Porvoo, joka toimii kanssamme samoissa liiketiloissa. Heidän kanssa yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavan palvelukokonaisuuden. Saman katon alta löytyvät kaikki kauneuteen liittyvät palvelut päästä varpaisiin.

Jälleenmyyntivalikoimamme koostu kahdesta sarjasta.

EXUVIANCE on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoidon parantamiseksi.

Uuden sukupolven AHA (Alpha Hydrox Acid) on nimeltään PHA (Poly Hydrox Acid), se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. PHA on ihollesi kehitetty mullistava keksintö, jota on ainoastaan Exuviance tuotteissa.

Glugonolaktoni, eräs PHA, on luonnossa esiintyvä ihon sokerihappo. Sen ansiosta iho saa paljon kosteutta. Koska molekyyli on kooltaan suuri, se imeytyy hitaasti ja hellävaraisesti ihon läpi.

Glugonolaktoni antaa iholle myös:

- Soluravintoa
- Antioksidantteja
- Pehmeyttä
- Solujen uudistumisessa ja kuoriutumisessa tarvittavia ainesosia
- Parantaa ihon luonnollista suojautumiskykyä ärsyttäviä aineita vastaan

EXUVIANCE YKSINOIKEUDELLA PORVOOSSA VAIN CITY HELENISTÄ!

BIODROGA, luonnon raaka-aineet ja kasviperäiset suojamekanismit on yhdistetty bioteknologian avulla kehitettyihin aktiiviaineisiin – perusta Biodroga tuotteille on syntynyt. Sarjasta löytyvät tuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikille ikäryhmille.

Yhteistyössä:
CityHairTeam

 

 


 
     
© 2016 CityHelén